Do It Yourself 2: setari utile pentru administratorii flotelor

Scris de: Camelia Filip in data de: 23.12.2015 15:37:21


Consolidati-va administrarea flotei cu 3 setari utile si simple din aplicatia de monitorizare prin GPS. Setarile va vor fi utile pentru functii avansate din SafeFleet Portal, cum ar fi notificari la evenimente si gestionarea vehiculelor care au functii diferite in firma.


In timp ce luna trecuta am vorbit despre cateva dintre actiunile pe care administratorii de flota pot sa le faca in SafeFleet Portal cum ar fi activarea serviciului roaming sau importul alimentarilor, continuam luna aceasta seria de Do It Yourself. Vom analiza setarea odometrului, a pragurilor maxime de stationare cu motorul pornit si depasire viteza si mutarea vehiculelor dintr-o subflota creata in alta.

man-working-on-laptop-small.jpg

1. Actualizare odometre

Pentru actualizarea odometrului in SafeFleet Portal, aveti doua optiuni: actualizarea cu datele transmise prin GPS si actualizarea cu datele transmise de computerul de bord (doar pentru vehiculele cu FMS). 

Pentru a afla cum se activeaza actualizarea cu datele transmise de computerul de bord, urmariti acest tutorial video:

2. Setare praguri de stationare si depasire viteza

Stationarea cu motorul pornit si depasirea vitezei sunt evenimente care sunt contorizate de aplicatia SafeFleet Portal in multiple rapoarte: Evenimente, Comportament Soferi si Stationare Motor Pornit. Daca doriti sa setati niste praguri maxime pentru cele doua evenimente, o puteti face la Setari Dispozitiv.

Dupa setarea timpului maxim de stationare si a vitezei maxime veti fi notificat prin rapoarte, email si nu numai. Modalitatea de notificare este de-asemenea la alegerea dvs. Aflati cum puteti seta pragurile aici:

3. Mutare vehicule dintr-o subflota in alta

Flotele care au vehicule folosite pentru multiple intrebuintari (interventie service, vanzari, management) sau pe diferite arii geografice (vanzari N, vanzari judetul Arad, vanzari Bucuresti) isi organizeaza perfect activitatea flotei folosind departamente sau subflote. 

Departamentele sunt ramuri in cadrul flotei in care pot fi grupate diferite vehicule. Raportarea si meniurile pot fi folosite apoi in functie de departament. Accesul utilizatorilor poate fi conditionat in functie de departamentele create (ex: Administrator Departament, Membru Departament).

Pentru a afla cum se creeaza noi departamente si cum se face mutarea vehiculelor dintr-o subflota in alta, vizionati tutorialul de mai jos:



Puteti customiza chiar acum setarile din SafeFleet Portal facand click aici!

safefleet-portal



 

Topics: Managementul flotei