SafeFleet a fost acreditat si in 2016 de catre NUSZ

Scris de: Camelia Filip in data de: 26.01.2016 16:57:09

SafeFleet a primit, pentru produsul sau OBU1, calificarea National Toll Payment Services Hungary de Intermediar Declarant Auditat si pentru anul 2016.

acreditare nusz 2016 - safefleet         acreditare-nusz-safefleet-ro.png

National Toll Payment Services (NUSZ) este compania maghiara care gestioneaza intregul sistem de plata a taxei de drum in Ungaria. Compania mai are sarcina de a verifica toti intermediarii de plata a taxei de drum pe anumite norme de calitate privind transmiterea datelor GPS. 
Avand in vedere ca plata taxei de drum se face in functie de datele transmise prin GPRS de catre intermediari precum SafeFleet, acestia trebuie sa respecte niste parametri exacti care sa descrie nivelul de calitate la care se transmit datele respective.

Acreditarea se ofera anual in urma unui audit, iar respectarea nivelului de calitate este verificat lunar de catre NUSZ.

In urma acestui audit anual de analiza, NUSZ a oferit SafeFleet si pentru anul 2016 calificarea de Intermediar Declarant Auditat. Aceasta acreditare permite SafeFleet sa foloseasca dispozitivele OBU1 pentru taxarea drumurilor in Ungaria.

Calificarea de Intermediar Declarant Auditat

calificare-SafeFleet-NUSZ-ro



Citeste si alte articole asemanatoare...

Plateste taxa de drum in Ungaria cu OBU One!

Cele mai frecvente intrebari privind plata taxei de drum in Ungaria

Plata taxei de drum in Ungaria daca esti client SafeFleet


 

Topics: Noutati SafeFleet