Cum scapi de grija administrării taxelor de drum în Ungaria cu Serviciul Suplimentar HU-GO

Scris de: SafeFleet in data de: 03.03.2021 17:12:46

HU-GO Ungaria - taxe de drum camioane

În calitate de transportator auto sau manager al unei flote auto, cu siguranță te-ai confruntat cel puțin o dată cu probleme care ți-au îngreunat activitatea. În cele ce urmează, îți vom prezenta principalele provocări cu care se pot confrunta transportatorii care tranzitează Ungaria și care este cea mai bună manieră în care le poți rezolva.

Cu ce probleme se confruntă administratorii flotelor care tranzitează frecvent Ungaria?

De cele mai multe ori, transportatorii au declarat că se confruntă cu niște timpi de așteptare uriași când tranzitează frontiera cu Ungaria, din cauza cozilor de camioane care se creează la vamă. Motivul pentru care acest lucru se întâmplă este reprezentat de controalele repetate și amănunțite pe care autoritățile maghiare le efectuează, pentru a fi sigure că transportatorii nu încalcă nicio prevedere din seria noilor reglementări în acest sens. 

Aceste practici generează o serie de neplăceri, cum ar fi plata penalităților pentru că marfa nu ajunge la timp la destinație, cât și faptul că șoferii nu se pot odihni atât cât au nevoie și cât este prevăzut de legislație. În vreme ce măsurile impuse sunt din ce în ce mai drastice, există și un disconfort psihic la care sunt supuși conducătorii de flote auto, disconfort creat de această teamă de a încalcă vreo reglementare, fără intenție.

Citește și: Top 5 probleme cu care se confruntă managerii firmelor de transport internațional

Pe de altă parte, există și întârzieri cauzate de administrarea plăților taxelor de drum pe teritoriul Ungariei. Pentru plata taxelor de drum în Ungaria pentru camioane, fiecare vehicul din flotă trebuie înregistrat separat în sistemul HU-GO online, apoi urmărite plățile asociate acestuia pentru fiecare zonă a traseului, păstrat evidența acestora ș.a.m.d. Este un demers administrativ greoi, care consumă foarte mult timp și resurse administratorilor de flote. Tocmai de aceea, am lansat recent Serviciul Suplimentar HU-GO, disponibil pentru toți clienții care folosesc serviciile SafeFleet de monitorizare și taxare electronică în Ungaria.

Citește și: Ce trebuie să știi despre taxele de drum din Europa în 2021

Ce este Serviciul Suplimentar HU-GO pentru plata taxelor de drum în Ungaria?

Serviciul Suplimentar HU-GO oferit de SafeFleet este cea mai eficientă metodă de plată a taxelor de drum pentru flotele care tranzitează periodic Ungaria. Practic, acest serviciu îți permite să externalizezi toate operațiunile de plată a taxelor de drum în Ungaria către SafeFleet, economisind astfel timp și resurse. Este o soluție  automatizată, simplu de folosit și foarte eficientă. 

Care sunt beneficiile Serviciului Suplimentar HU-GO?

Serviciul Suplimentar HU-GO te va ajuta cu:

  • Economisirea timpului și resurselor pe care în mod normal le-ai aloca procesului de înregistrare și plată a taxelor HU-GO în Ungaria.
  • Eliminarea grijilor legate de amenzi primite din cauza sistemului sau a lipsei fondurilor - SafeFleet fiind responsabilă pentru toate acestea.
  • Siguranța că taxele de drum sunt plătite automat, chiar și în cazuri neprevăzute.

Cum funcționează Serviciul Suplimentar HU-GO de la SafeFleet?

Serviciul Suplimentar HU-GO este accesibil clienților SafeFleet care folosesc deja sistemul automat de plată a taxelor de drum în Ungaria OBU1, dar nu numai. Serviciul se adresează totodată și companiilor care nu folosesc încă un sistem automat de plată a taxelor rutiere, cât și celor care o fac dar își doresc externalizarea acestui serviciu.  Dacă vrei să activezi Serviciul Suplimentar HU-GO pentru compania ta, tot ce trebuie să faci este să contactezi echipa SafeFleet și ulterior să achiți un comision lunar pentru desfășurarea operațiunilor.

Apoi te vei putea bucura de următoarele:

  • Noi vom înregistra vehiculele flotei tale pe contul HU-GO și vom alimenta în permanență contul cu sumele necesare plăților taxelor de drum.
  • SafeFleet va monitoriza constant buna funcționare a echipamentelor OBU instalate în flotă.
  • Scapi și de grija amenzilor - SafeFleet devenind responsabilă de orice posibile amenzi pentru nefuncționarea serviciului OBU1 sau pentru lipsa de fonduri pe contul HU-GO.

Vehiculele flotei auto vor fi înregistrate pe contul HU-GO ce aparține de SafeFleet, acesta fiind în permanență alimentat de pe card cu sumele echivalente plății taxelor de drum.

Grija tichetelor, a controalelor retroactive precum și timpul pierdut cumpărând bilete cu rută fixă sau planificând din timp ruta de parcurs vor fi de domeniul trecutului.  

Beneficiile serviciului suplimentar HU-GO sunt vizibile pentru clienții SafeFleet - iată mai jos un exemplu:

"Economisirea timpului reprezintă pentru noi, principalul beneficiu al implementării acestui serviciu. În cele 5 luni de când am externalizat plata taxelor de drum către SafeFleet, am eliminat această “grijă” din atribuțiile zilnice și ne-am concentrat resursele pe alte sarcini.

Atunci când am primit oferta, ne așteptam la un serviciu bine gândit și de calitate, colaborând deja cu SafeFleet timp de 5 ani pe parte de monitorizare. Rezultatele au fost pe măsură și ne-au confirmat așteptările și de această dată. Vehiculele noastre au asigurată plata taxelor de drum, indiferent de ruta aleasă sau de situațiile întâlnite pe traseu."

Cosmin Saviuc
Administrator asociat Bia Falk SRL

 

Contactează acum un reprezentant SafeFleet, folosind formularul de mai jos, pentru a afla mai multe detalii despre Serviciul Suplimentar HU-GO pentru plata taxelor de drum în Ungaria!


Topics: Sisteme OBU - Taxe de drum si viniete